frisør valby frisørhuset produkter
frisør valby frisørhuset produkter
Frisørhuset
Altid kvalitets- og skånsomme produkter

Den gode frisør oplevelse centralt i Valby

Hos Frisørhuset handler dit besøg om selvforkælelse. Samtidigt med professionel rådgivning og behandling garanterer vi en yderst behagelig frisør oplevelse, hvor du bliver nusset om i vores hyggelige salon i Valby.

Elumen hårfarve - frisør valby

Elumen hårfarve

Hvad hvis du kunne få en hårfarvning med høj ydeevne uden oxidanter, peroxid, ammoniak og ammoniaklugt?
Hvad hvis du kunne få glans og langvarige farveresultater - også under graviditet? Det kan du! Hos Frisørhuset tilbyder vi et bredt sortiment af Elumen hårfarver, der illuminerer håret intentsivt indefra og ud. Resultaterne er intense, naturlige og strålende. Yderst populære hos vores kunder.

Kevin Murphy - frisør valby

Kevin Murphy

Kevin Murphy produkterne er lette at bruge og er lavet til at give styrke og holdbarhed til håret. De naturlige ingredienser kommer fra producenter, der prioriterer økologi og miljømæssigt forsvarlige høstmetoder. Alle produkter i serien indeholder økologiske ingredienser og er samtidig uden parabener og sulfater. Et godt valg hvis man ønsker skånsomme produkter.

Olaplex - frisør valby

Olaplex

Olaplex er en fugtgivende og genopbyggende kurbehandling til skadet hår, som har været revolutionerende for især afbleget hår. Produktet er stormet ind på det danske frisørmarked og Frisørhuset er ingen undtagelse. Vi tilbyder at tilsætte Olaplex i blandingen af lys/afblegende hårfarve, da det derved reparerer håret indefra og giver en mere skånsom behandling. Som noget helt unikt, tager vi kun 149 kr for Olaplex, når du bestiller det sammen med en anden behandling.

Elumen hårfarve - frisør valby

Organic Hairspa

Går du ind for økologi, men gider du ikke at gå på kompromis med skønhed og effektivitet? Så er Organic Hairspa lige noget for dig!
Hos Frisørhuset tilbyder vi denne sidste nye serie af hårprodukter, som er fremstillet med økocertificerede ingredienser. Ligeledes er Organic Hairspa produceret uden parabener, Mi, SLS, SLES, Phalater, EDTA eller DEA.

Organic Revitalash - frisør valby

Revitalash

Er dine vipper skadede fra øjenvippeekstensions eller ønsker du blot længere naturlige vipper? Opgradér dine øjenvipper med den prisvindende Revitalash serum, som er designet til at genopbygge og forbedre dine vippers styrke og længde.

Sugarbearhair - frisør valby

Sugarbearhair

Hvordan gror du længere og stærkere lokker uden ekstensions? Prøv de revolutionerede hårvitaminer SugarBearHair. Vitaminerne ligner vingummibamser og smager fantastisk af rigtige bær, men lad dig ikke narre af det smukke ydre; SugarBearHair er 100% vegetariske vitaminer, der indeholder Vitamin A, C, D, E, B-6 og B-12. Ved indtag af to bamser dagligt, forbedrer du dit hårs styrke og sundhed, som resulterer i længere og stærkere hår. I øvrigt er SugarBearHair helt fri for sideeffekter og hormoner, så din kropsbehåring ikke påvirkes af behandlingen.

slide-forside.jpg
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available