Fokus på frisørhåndværket

Hos frisørhuset satser vi ikke på flyvske trends, men på det smukke og klassiske.
Som Coco Chanel sagde: “Mode forgår - stil består”. Vi er teknisk dygtige og værdsætter det gode frisørhåndværk.

Erfaringen skinner tydeligt igennem vores highlights/striber i håret, som bliver rost til skyerne af vores kunder og er yderst populære.

Helle - Erfaring, der kan mærkes

Helle Bruun Rasmussen blev udlært hos Gerti på Strøget i 1985.

Efter en erfaringsrejse gennem forskellige saloner og lokationer i København kan hun i dag fejre 25 års jubilæum som selvstændig frisør. En erfaring, som kunderne tydeligt kan mærke. Udover, at være ekstremt udadvendt og imødekommende overfor den enkelte, formår Helle altid at have et professionelt overblik og være hudløst ærlig.

Linda - God service og glade kunder

Linda er oprindeligt udlært hos Clair i Nye Østergade og har været ansat hos Helle i 15 år. Faktisk, har Helle kendt Linda siden, hun var 7 år gammel, hvilket er en kæmpe styrke i deres professionelle forhold.

Linda er teknisk dygtig og meget serviceminded. Salonens kunder modtages altid med et stort smil. Helle beskriver Linda som en af de mest positive mennesker, hun kender.

Derudover er Linda fantastisk god til herrehår

Fagligheden i top

Hos Frisørhuset vil vi gerne sikre, at fagligheden forbliver i top. Derfor deltager vi oftest muligt i spændende kurser. Læringen stopper dog ikke ved den danske grænse - vi tager så ofte som vi kan på indbringende udlandsture.

Ordentlige forhold - Fordi glade frisører skaber glade kunder

Vi er medlem af mesterforeningen DOFK, der styrker selvstændige frisører og vilkårene for branchen. Gode forhold er vigtige for os.